Mussaka
Mussaka może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ziele angielskie, czosnek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Podobne przepisy są .
Instrukcje
Dodać czosnek i bakłażan, i smażyć przez około 3 protokół więcej.
Dodać wszystkie pozostałe składniki, z wyjątkiem mięty, i doprowadzić do wrzenia. Włączyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, pokryte, przez około 30-40 minut, aż bakłażany będą miękkie.
Podawać posypane posiekaną świeżą miętą. Podawałam go jako danie główne na kuskusie, ale można go podawać z pełnoziarnistym chlebem pita lub samodzielnie jako przystawkę.