Musli Żurawinowe Ciasteczka Bezglutenowe

Musli Żurawinowe Ciasteczka Bezglutenowe
Musli żurawinowe bezglutenowe ciasteczka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 32 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 202 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Mieszanka brązowego cukru, wanilia, cranapple crunch granola, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Orzech Żurawina Bezglutenowe Batony Musli, Gluten Free Soft & Chewy Almond Butter Granola Bar PLUS bezglutenowe Chex płatki owsiane prezentów, oraz Bezglutenowe Ciasteczka Czekoladowo-Żurawinowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 5 pierwszych składników (niesłodzony mus jabłkowy przez olej roślinny) i ustaw aside.In w osobnej misce połącz pozostałe składniki, z wyjątkiem żurawiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Aromat Klonowy Do SmakuAromat Klonowy Do Smaku
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać mieszaninę muesauce do mieszanki granoli aż do połączenia. Następnie wymieszać z żurawiną.Upuść ciasteczka na blasze z łyżką stołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Aromat Klonowy Do SmakuAromat Klonowy Do Smaku
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Piec w temperaturze 375° F przez 6-8 minut lub lekko twarde i lekko rumiane na brzegach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Niech ciasteczka ostygnie na blasze do pieczenia na kilka minut dla łatwiejszego usuwania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Wyjąć i całkowicie ostudzić. Więc ciesz się!Przechowywać schłodzone ciasteczka w szczelnym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn