Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Mushroom Stroganoff spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 703 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz musztardę, wermut, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Mushroom stroganoff, Mushroom Stroganoff, oraz Mushroom Stroganoff.
Instrukcje
1
Roztopić 2 łyżki masła w dużym holenderskim piekarniku ustawionym na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodać szalotki i gotować, aż zmiękną; o 5 protokół. Mieszać w czosnku, gotowanie dodatkową minutę więcej. Następnie dodać tymianek, sól, pieprz, musztarda, i sos Worcestershire. Wymieszać, aby połączyć.Obniżyć ogień i dodać grzyby, mieszając, aż lekko zwiędną; o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Grzyby
Szalotka
Musztarda
Czosnek
Pieprz
Tymianek
Sól
3
Dodaj bulion i wino i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 30 minut bulion zostanie nieznacznie zmniejszony. Podczas gotowania grzybów doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Bulion
Woda
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Dodać makaron jajeczny, i gotować, aż al dente, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Jajeczny
5
Wyjąć z ognia, odcedzić, a następnie włożyć je z powrotem do tego samego ciepłego garnka, w którym je ugotowałeś.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
Dodać pozostałe masło i wymieszać, aby lekko pokryć masłem. Gdy będzie gotowy do podania, wymieszaj śmietanę z mieszanką grzybową i delikatnie dopraw do smaku, jeśli to konieczne, solą i pieprzem. Wrzucić mieszaninę grzybów z ciepłym makaronem maślanym.