Mushroom Stroganoff
Mushroom Stroganoff jest Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 314 kalorii. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz pieprz, sól, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mushroom stroganoff, Mushroom Stroganoff, oraz Mushroom Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól i olej; odcedzić.
Obficie spryskać 5-do 6-quart holenderski piekarnik z maślanym smaku gotowania sprayu; podgrzać na dużym ogniu.
Dodać grzyby i cebulę; gotować 10 minut, często mieszając, aż warzywa będą złociste.
W międzyczasie umieść mąkę w średniej misce. Stopniowo ubijaj w mleku trzepaczką do uzyskania gładkości. Beat w sherry, masło, sól i pieprz.
Wlać gotowaną mieszankę grzybową do dużej miski. Stopniowo dodawać mieszaninę mleka do gorącego holenderskiego piekarnika, mieszając trzepaczką. Gotować 3 minuty, stale mieszając trzepaczką, aż lekko zgęstnieje.
Wymieszać sos i makaron do mieszanki grzybowej. Wymieszać z kwaśną śmietaną.