Mushroom Saute
Mushroom Saute może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.82 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, sól, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Spróbuj Cukinia I Grzyby Saute, Portobello Mushroom Saute, oraz Sauté Z Dzikimi Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu roztopić masło. Wymieszaj grzyby, cebulę, estragon, gałkę muszkatołową, sól i pieprz.
Saute aż grzyby są miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół. Natkę pietruszki wymieszać i podawać.