Mus Łososiowy
Mus łososiowy to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 12 porcjami. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka papryki, cebuli, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Mus z łososia z ikrą łososia i Crudites, Mus Łososiowy, oraz Mus Łososiowy.
Instrukcje
Posypać żelatynę na 2 łyżki zimnej wody w małej misce; odstawić 5 minut.
Dodaj 1/4 szklanki wrzącej wody, mieszając trzepaczką, aż żelatyna się rozpuści; ostudzić 15 minut. Wmieszać cebulę i kolejne 5 składników (przez czarny pieprz), mieszając trzepaczką. Schłodzić 20 minut lub aż mieszanina zgęstnieje.
W blenderze umieścić twarożek; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać mieszaninę żelatyny i majonezu; proces aż dobrze połączone. Łyżka mieszanki sera do dużej miski; złożyć w łososia i posiekanego koperku.
Płaszcz 4-cup bochenek patelni lub formy metalowej z natryskiem do gotowania; linia z folii. Łyżka mieszanki łososia do przygotowanej patelni; przykryć folią. Schłodzić przez noc lub do momentu ustawienia. Odwróć patelnię na talerz; Usuń plastikową folię.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Win Chardonnay]()
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.