Mus Z Łososia Z Marynowaną Czerwoną Cebulą I Ogórkiem
Mus z łososia z marynowaną czerwoną cebulą i ogórkiem to pescatarian przepis z 4 porcjami. Na 4,91 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 778 kalorii, 32G białka, oraz 59G tłuszczu. Mieszanka soli koszernej, filetowanego łososia, crème fraiche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z tylerflorence.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, Sałatka ogórkowa z marynowaną czerwoną cebulą, oraz Krewetki na musie z awokado i lekko marynowanym ogórku z sałatką jabłkową dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Winnica Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.