Mus Z Łososia Seahawk
Seahawk Salmon Mousse to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, majonez, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Mus z łososia z ikrą łososia i Crudites, Mus Łososiowy, oraz Mus Łososiowy.
Instrukcje
Ser śmietankowy, łosoś, majonez, seler, sok z cytryny, czosnek, sól i pieprz zmiksować w robocie kuchennym na gładką masę.
Przełożyć mus do miski i udekorować szczypiorkiem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.