Mus Z Wędzonego Pstrąga
Wędzony mus z pstrąga to bezglutenowe i pierwotne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz szczypiorek, jajka ugotowane na twardo, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Spróbuj Mus Z Wędzonego Pstrąga, Mus Z Wędzonego Pstrąga Z Pomarańczą I Szczypiorkiem, oraz Mus z wędzonego pstrąga-imbb no.15 " delicious: days dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka obrać ze skórki. Każde jajko pokroić na pół wzdłuż; usunąć żółtko. Żółtka rezerwować do innego użytku. Białka drobno posiekać. Odstawić.
Coat a (7 1/2 x 3-calowy) patelnia bochenek z natryskiem do gotowania; patelnia linii z folią. Odstawić.
Umieścić bulion w szklanej miarce 2 szklanki; posypać bulionem żelatynę.
Odstawić 5 minut. Mikstura bulionu mikrofalowego w wysokiej 30 sekund; mieszaj, aż żelatyna się rozpuści. Schłodzić 15 minut lub aż mieszanina zacznie gęstnieć.
Umieścić pstrąga w robocie kuchennym; pulsować 10 razy lub aż drobno posiekane.
Dodaj mieszaninę bulionu, sok z cytryny i pieprz; proces aż dobrze połączone.
Umieścić mieszaninę pstrąga w dużej misce; złożyć w substytut śmietany, 1/4 szklanki szczypiorku i koperku. Łyżka mieszanki pstrąga do przygotowanej patelni; przykryć i schłodzić przez noc.
W razie potrzeby udekorować szczypiorkiem.