Mus Z Sera Pleśniowego

Mus z sera pleśniowego to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 59 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką pieprz, ciężką śmietanę, serek śmietankowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Simon and Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing-mały może pokonać bogaty i kremowy sos z sera pleśniowego, Simon and Seafort Blue Cheese Dressing-sos z sera pleśniowego nie musi być kupowany w sklepie, możesz zrobić to w domu, we własnej kuchni i smakuje lepiej w domu, oraz Czarny i niebieski kurczak-łączy w sobie zarówno czarne oliwki, jak i ser pleśniowy wraz z pierś bez kości bez skóry.
Instrukcje
Puree z sera pleśniowego i twarogu razem w maszynce do całkowicie gładkiej; przenieść do miski i doprawić koszerną solą i czarnym pieprzem.
Tłucz śmietanę w szklanej lub metalowej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Podnieś trzepaczkę lub trzepaczkę prosto do góry: bita śmietana utworzy miękkie kopce, a nie ostry szczyt. Złóż bitą śmietanę do mieszanki sera pleśniowego, mieszając, aż mieszanina będzie kremowa bez grudek.
Przenieść mieszaninę do worka cukierniczego z okrągłą końcówką do orurowania.