Mus z jeżowca z imbirem Vinaigrette

Mus z jeżowca z imbirem Vinaigrette
Sean Urchin mus z imbirem Vinaigrette wymaga o 5 godzin od początku do końca. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 120 kalorii, 1G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś tacę uni, ciężki krem, łagodna oliwa z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sean Urchin mus z imbirowym winegretem, Sean Urchin Ceviche, oraz Estragon Tagliatelle Z Masłem Sean Urchin.

Instrukcje

1
Posyp żelatynę bulionem w małym rondlu i odstaw 1 minutę do zmiękczenia, a następnie gotuj na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż do rozpuszczenia, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zmusić uni przez sito o drobnych oczkach do miski, od czasu do czasu skrobając dno sita.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ubij żółtko, sól, sok z cytryny i cayenne, a następnie dodaj mieszankę bulionu, ubijając. Powrót do rondla i gotować na umiarkowanie małym ogniu, stale mieszając, aż zarejestruje 170 ° F na termometrze, 2 do 3 minut. (Nie pozwól gotować na wolnym ogniu lub jajko będzie curdle.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
BulionBulion
SólSól
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Przenieść mieszaninę do miski ustawionej w większej misce z lodem i zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Odstawić, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina będzie zimna i konsystencja surowych białek, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
6
Ubij krem mikserem elektrycznym, aż po prostu utrzyma miękkie szczyty, a następnie delikatnie, ale dokładnie złóż krem w mieszankę uni. Schłodzić, przykryć, aż do Ustawienia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1
Imbir wcisnąć mocno na małym sitku o drobnych oczkach ustawionym nad małą miseczką, aby wyjąć 1 łyżeczkę soku (wyrzucić cząstki stałe), następnie ubić sokiem z cytryny i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
EkstraktEkstrakt
ImbirImbir
SokSok
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Łyżka 1/4 szklanki musu na każdym z 6 talerzy, następnie skropić winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
1
* Mus można schłodzić do 1 dnia.* Imbir vinaigrette mogą być wykonane 6 godzin wcześniej i schłodzone, pokryte. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
ImbirImbir
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn