Mus Z Ciemnej Czekolady

Mus Z Ciemnej Czekolady
Mus z ciemnej czekolady to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz słodko-gorzką czekoladę, brandy, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Mus Z Ciemnej Czekolady, Niskotłuszczowy Mus Z Ciemnej Czekolady, oraz Mus Z Ciemnej Czekolady.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W blenderze lub robocie kuchennym, puree tofu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Umieść posiekaną czekoladę, kakao w proszku, 1/4 szklanki wody i brandy w rondlu lub żaroodpornej misce zamontowanej na garnku zawierającym 1-calową ledwo gotującą się wodę. Często mieszaj, aż do rozpuszczenia i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Zdjąć z ognia.
5
Wymieszać w 1/2 szklanki cukru, trochę na raz, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
6
Dodaj mieszaninę czekolady do tofu i puree, aż gładkie i dobrze wymieszane. Łyżka musu do serwowania potraw, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
7
Śmietanę ubić trzepaczką. Gdy śmietana jest prawie całkowicie ubijana, dodaj pozostałe 1/2 łyżeczki cukru i zakończ ubijanie. Top każdej porcji z odrobiną bitej śmietany i posypać wiórkami czekolady i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn