Mus z brzoskwiń i śmietany
Mus z brzoskwiniami i śmietaną to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedrogi deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ekstraktu migdałowego, brzoskwinie, żelatyna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Peaches n ' Cream Mousse Pie, Grillowane brzoskwinie + brzoskwinie i lody, oraz Domowe bez ubijanych brzoskwiń i lodów śmietankowych.
Instrukcje
Umieść brzoskwinie w pojemniku elektrycznego blendera; przykryj i przerabiaj do gładkości, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki.
W małym rondlu posypać żelatynę nektarem morelowym; odstawić na 1 minutę. Wymieszaj puree z brzoskwiniami i cukrem. Gotować na średnim ogniu, mieszając, aż żelatyna się rozpuści.
Wyjąć z ognia; wymieszać schnapps i ekstrakt z migdałów. Schłodzić 1 godzinę lub do uzyskania konsystencji białka.
Delikatnie złożyć ubitą polewą. Łyżka wymieszać równomiernie do 2 (8-uncji) parfait szklanki. Przykryć i schłodzić do zestawu.
W razie potrzeby udekoruj liśćmi mięty.