Mus Z Białej Czekolady Placek Malinowy
Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 5G białka, oraz 29g tłuszczu. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz skracanie, maliny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Mus Malinowy Z Białej Czekolady, Mus Malinowy Z Białej Czekolady, oraz Mus Malinowy Z Białej Czekolady.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 475ºF. W średniej misce pokrój skracanie na mąkę i sól, używając blendera do ciast lub przecinając 2 noże, aż cząstki będą wielkości małego groszku.
Posypać zimną wodą, 1 łyżkę na raz, podrzucając widelcem, aż cała mąka zostanie zwilżona i ciasto prawie oczyści bok miski (w razie potrzeby można dodać 1 do 2 łyżeczek więcej wody).
Zbierz ciasto do kuli. Kształt w spłaszczony Okrągły na lekko posypanej mąką powierzchni.
Rozwałkuj ciasto w koło o 2 cale większe niż odwrócona 9-calowa płyta ciasta z mąką do ciasta. Złożyć ciasto na cztery części; umieścić w talerzu ciasta. Rozłóż i ułóż na płycie, mocno naciskając na dno i bok.
Trim zwisające krawędzi ciasta 1 cal od krawędzi płyty pie. Złożyć i zwinąć ciasto pod, nawet z talerzem; w razie potrzeby prasować palcami widelca lub fletu. Nakłuć dno i bok dokładnie widelcem.
Piec 8 do 10 minut lub do jasnobrązowego. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu, około 30 minut.
W międzyczasie w 2-ćwiartkowym rondlu umieścić Likier pomarańczowy.
Posyp żelatynę likierem; odstawić 5 minut, aby zmiękczyć. Wymieszać 3/4 szklanki śmietany do ubijania; podgrzewać na małym ogniu, często mieszając, aż żelatyna się rozpuści. Wymieszać z białą czekoladą, aż się rozpuści i będzie gładka.
Przenieść do średniej miski; przechowywać w lodówce około 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ostygnie, ale nie Zestaw.
W schłodzonej średniej misce ubij pozostałe 3/4 szklanki śmietany do ubijania mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż bitą śmietanę do mieszanki białej czekolady. Mieszanka łyżka do pieczonej skorupy. Przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do napełniania zaczyna się ustawić. Ułóż maliny na nadzieniu.
Umieść galaretkę z porzeczek w małej misce do mikrofalówki; kuchenka mikrofalowa odsłonięta na wysokości około 30 sekund lub do stopienia.
Posmaruj galaretką maliny. Przechowywać w lodówce aż do podania.