Mus Z Białej Czekolady
Mus z białej czekolady to bezglutenowe deser. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 4G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, śmietanę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czerwony, biały i niebieski (mus z białej czekolady, jagodowy Gelee, kokosowa Dacquiose z ciasteczkiem z orzechów laskowych), Czekoladowy tort Brownie z musem z białej czekolady i karmelizowanymi bananami, oraz Mus Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat żółtka w małej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości około 3 minut lub aż gęste i cytryny kolorowe. Stopniowo ubić w cukrze.
Rozgrzać 1 szklankę śmietany do ubijania w rondlu 2-quart na średnim ogniu tylko do gorąca. Stopniowo mieszaj co najmniej połowę śmietany do mieszaniny żółtka, a następnie ponownie mieszaj z gorącą śmietaną w rondlu. Gotować na małym ogniu około 5 minut, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje (nie gotować).
Mieszać w pieczenia chipsów aż do stopienia. Przykryć i przechowywać w lodówce około 2 godzin, mieszając od czasu do czasu, Tylko do ostygnięcia.
Beat 1 1/2 szklanki ubijania śmietany w schłodzonej średniej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości do sztywności. Złożyć schłodzoną mieszaninę na bitą śmietanę. Mieszanka łyżka do parfait lub kieliszki do wina.
Dekoruj czekoladowymi lokami. Przechowywać w lodówce.