Mus Z Awokado Z Kwaśną Śmietaną
Mus z awokado kwaśnej śmietany wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz śmietankę, sok z cytryny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Dip z awokado "kwaśna śmietana" (wegański), Łatwa Awokado Kwaśna Śmietana Do Następnego Dania Meksykańskiego, oraz Warstwowa sałatka z kukurydzy, awokado i pomidorów z Herbowaną kwaśną śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posyp żelatynę zimną wodą w małym ciężkim rondlu i pozwól zmiękczyć 1 minutę. Gotować na małym ogniu, 1 do 2 minut, a następnie zdjąć z ognia.
Grubo rozgnieść awokado widelcem w dużej misce. Wymieszać mieszaninę żelatyny wraz z pozostałymi składnikami, aż dobrze się połączą.
Wlać mieszaninę do lekko naoliwionej formy i schłodzić, szczelnie przykrytą folią, aż do twardego, co najmniej 4 godzin.
Między pleśnią a musem należy uruchomić końcówkę cienkiego noża. Przechyl formę na boki i dotknij strony formy o powierzchnię roboczą, obracając ją, aby równomiernie złamać uszczelkę i poluzować piankę. Utrzymując formę przechyloną, Odwróć płytę nad formą, a następnie odwróć mus na płytę.
Mus można schłodzić w formie do 1 dnia. Unmold tuż przed podaniem.