Mus w kilka minut

Mus w kilka minut
Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 97 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz chłodną bitą polewę, mleko, półsłodką czekoladę Piekarską i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Łatwy mus czekoladowy bezglutenowy w 5 minut, Mocha mus z pieprzem Syczuańskim (Mousse au Mokan et Poivre), oraz Tradycyjny francuski mus czekoladowy {mus au Chocolat} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić pudding wymieszać i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać 1 szklankę chłodnego Bata.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Łyżka do 6 dań deserowych.
3
Przechowywać w lodówce 1 godzinę. Top z pozostałym chłodnym batem i loki czekolady tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn