Mus Malinowy W Czekoladowych Filiżankach
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do twojej kolekcji, Mus malinowy w kubkach czekoladowych może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 27g białka, 48g tłuszczu i w sumie 692 kalorii. Za 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga kolorowego polewy cukierków, kostek lodu, malin i mięty oraz wody. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Mus Malinowy W Czekoladowych Filiżankach, Mus Malinowy W Czekoladowych Filiżankach, oraz Mini kubki czekoladowe z musem malinowym i.
Instrukcje
Kubki czekoladowe: w małym rondelku podgrzej polewę cukierkową, aż się rozpuści. Mieszaj tłuszcz, aż mieszanina będzie gładka i wymieszana.
Oddziel zdejmowaną podstawę od części kubka i trzpienia każdego plastikowego szkła. Wypełnij każdą wydrążoną łodygę powłoką cukierków, a następnie użyj pędzla do ciasta, aby posmarować powłokę cukierków po wewnętrznej stronie każdej filiżanki. Wstaw do lodówki na 10 minut lub do zestalenia.
Posmaruj drugą warstwę powłoki cukierkowej po wewnętrznej stronie każdej filiżanki. Wstaw do lodówki do zestalenia.
Odwróć plastikową podstawę każdej szklanki. Wypełnij każdą bazę stopioną powłoką cukierków i wypoziomuj nożem. Wstaw do lodówki na 10 minut lub do zestalenia.
Ostrożnie wyjmij kubki czekoladowe z łodygami z plastikowych szklanek. Ostrożnie usuń każdą czekoladową podstawę z plastikowej podstawy. Pozostałą stopioną polewą cukierkową przymocuj spód każdej łodygi czekolady do górnej części czekoladowej podstawy.
Niech kubki czekoladowe ustawią się.
Mus malinowy: w dużej misce wymieszaj wrzącą wodę i żelatynę, aż się rozpuszczą.
Dodaj kostki lodu; mieszaj, aż się rozpuści.
Wciśnij maliny przez sito i wyrzuć nasiona (przecier malinowy powinien mierzyć około 1/2 szklanki). Wymieszaj przecier malinowy z mieszanką żelatyny. Wstaw do lodówki na 1 godzinę lub do prawie zestalenia. Złóż ubitą polewę; wstaw do lodówki na 30 minut.
Wytnij otwór w rogu ciasta lub plastikowej torebki i włóż gwiazdkową końcówkę ciasta. Napełnij torbę musem malinowym. Mus rurowy do każdej filiżanki czekolady.
Udekoruj każdą filiżankę miętą i maliną.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Mus można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.