Mus Malinowy W Czekoladowych Filiżankach

Mus Malinowy W Czekoladowych Filiżankach
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do twojej kolekcji, Mus malinowy w kubkach czekoladowych może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 27g białka, 48g tłuszczu i w sumie 692 kalorii. Za 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga kolorowego polewy cukierków, kostek lodu, malin i mięty oraz wody. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Mus Malinowy W Czekoladowych Filiżankach, Mus Malinowy W Czekoladowych Filiżankach, oraz Mini kubki czekoladowe z musem malinowym i.

Instrukcje

1
Kubki czekoladowe: w małym rondelku podgrzej polewę cukierkową, aż się rozpuści. Mieszaj tłuszcz, aż mieszanina będzie gładka i wymieszana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Oddziel zdejmowaną podstawę od części kubka i trzpienia każdego plastikowego szkła. Wypełnij każdą wydrążoną łodygę powłoką cukierków, a następnie użyj pędzla do ciasta, aby posmarować powłokę cukierków po wewnętrznej stronie każdej filiżanki. Wstaw do lodówki na 10 minut lub do zestalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
3
Posmaruj drugą warstwę powłoki cukierkowej po wewnętrznej stronie każdej filiżanki. Wstaw do lodówki do zestalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
4
Odwróć plastikową podstawę każdej szklanki. Wypełnij każdą bazę stopioną powłoką cukierków i wypoziomuj nożem. Wstaw do lodówki na 10 minut lub do zestalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Ostrożnie wyjmij kubki czekoladowe z łodygami z plastikowych szklanek. Ostrożnie usuń każdą czekoladową podstawę z plastikowej podstawy. Pozostałą stopioną polewą cukierkową przymocuj spód każdej łodygi czekolady do górnej części czekoladowej podstawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
6
Niech kubki czekoladowe ustawią się.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
7
Mus malinowy: w dużej misce wymieszaj wrzącą wodę i żelatynę, aż się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodaj kostki lodu; mieszaj, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelki Life SaversŻelki Life Savers
9
Wciśnij maliny przez sito i wyrzuć nasiona (przecier malinowy powinien mierzyć około 1/2 szklanki). Wymieszaj przecier malinowy z mieszanką żelatyny. Wstaw do lodówki na 1 godzinę lub do prawie zestalenia. Złóż ubitą polewę; wstaw do lodówki na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z MalinPuree Z Malin
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
10
Wytnij otwór w rogu ciasta lub plastikowej torebki i włóż gwiazdkową końcówkę ciasta. Napełnij torbę musem malinowym. Mus rurowy do każdej filiżanki czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
11
Udekoruj każdą filiżankę miętą i maliną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Mus można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn