Mus Kokosowy

Mus Kokosowy
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 409 kalorii, 9g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 83 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz białka, skórkę z limonki, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowe batoniki z musem kokosowym Mango z kokosową skórką, Mus Kokosowy, oraz Mus Czekoladowo-Kokosowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zalać suszonym kokosem w blenderze wrzącą gorącą wodą, następnie zmiksować, skrobając boki w razie potrzeby, aż dobrze się połączą, około 30 sekund (zachowaj ostrożność podczas mieszania gorących płynów). Schłodzić w blenderze, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony KokosSuszony Kokos
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wyłóż duże sito o drobnych oczkach z kilkoma warstwami gazy i ustaw je na misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Mieszankę kokosową wlać na wyłożone sito i wycisnąć jak najwięcej płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
4
W dużej misce wymieszać słodzone mleko skondensowane i 1 szklankę mleka kokosowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Pozostałe mleko kokosowe wlać do szklanki 1-szklanki i dodać tyle mleka pełnego, aby doprowadzić całość do 1 szklanki, a następnie przenieść do małego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
Mleko PełneMleko Pełne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Posypać żelatynę na mieszaninę mleka w rondlu i odstawić 1 minutę, aby zmiękczyć, a następnie podgrzać na umiarkowanym ogniu, ubijając od czasu do czasu, aż żelatyna się rozpuści (nie pozwól gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Ubij do słodzonej skondensowanej mieszanki mleka w dużej misce, aż do połączenia. Szybko schłodzić, umieszczając miskę w większej misce z lodem i zimną wodą i mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina będzie konsystencją surowych białek, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Białka JajBiałka Jaj
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wyjąć miskę z lodowej kąpieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Śmietanę ubić mikserem elektrycznym, aż uzyska miękkie szczyty, następnie delikatnie, ale dokładnie złożyć śmietanę w mieszankę kokosową.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
10
Za pomocą oczyszczonych ubijaków ubijamy białka ze szczyptą soli, aż utrzymają miękkie szczyty, następnie delikatnie, ale dokładnie składamy do mieszanki kokosowej. Schłodzić, przykryć, aż do Ustawienia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
KokosKokos
SólSól
1
* Mus można schłodzić do 1 dnia.* Białka jaj w tym przepisie nie są gotowane. Jeśli salmonella jest problemem w Twojej okolicy, możesz użyć odtworzonych sproszkowanych białek jaj, takich jak tylko białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Białka JajSuszone Białka Jaj
Białka JajBiałka Jaj
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn