Mus jeżyn i miód-Tuile Napoleons może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 452 kalorie, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jeśli masz pod ręką miód, cukier granulowany, białko jaja i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Świeże Napoleony jeżyn z musem z serem śmietankowym, Mus Cytrynowy Napoleons, oraz Filo Napoleon Z Sosem Jeżyn I Kremem Waniliowym.
Instrukcje
1
DO ZŁOŻENIA DESERU
2
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Linia 3 blachy do pieczenia pergaminem. W średniej misce, za pomocą miksera elektrycznego, śmietanę masło z miodem. Ubij w 1/4 szklanki cukru cukierniczego i mąki, następnie dodaj białko i ubijaj, aż będzie gładkie. Łyżka 5 dobrze zaokrąglone łyżeczki ciasta na każdej z przygotowanych blach do pieczenia, około 4 cali od siebie. Za pomocą przesuniętej szpatułki rozłóż ciasto równomiernie na 3-3 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pomidory Słoneczne Nie
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Szpatułka Offsetowa
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Cukierki Peachie-o
4
Piec tuiles przez około 12 protokół, aż są lekko rumiane, przesuwając blachy do pieczenia z góry na dół iz przodu do tyłu nawet pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Przenieść tuiles do stojaka i niech ostygną, aż ostre. Powtórz z pozostałym ciasto, aby o 5 więcej tuiles.
6
DO ZŁOŻENIA DESERU
7
W małej misce, posypać żelatynę na 1 łyżkę wody i odstawić, aż zmięknie, o 5 protokół. W blenderze przecier jeżyny pozostałymi 2 łyżkami wody. Przecedzić puree z jeżyn do małego rondla; powinno być około 3/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Woda
Cukierki Dla Karłów
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
8
Dodać cukier i doprowadzić do wrzenia. Dusić mieszaninę jeżyn na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zostanie nieznacznie zmniejszona, o 5 protokół. Wymieszać zmiękczoną żelatynę do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Woda
Cukierki Dla Karłów
Pasek Skórki Cytrynowej
9
Niech mieszanina ostygnie.
10
DO ZŁOŻENIA DESERU
11
W średniej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić białko aż do uzyskania jędrnych szczytów. Za pomocą gumowej szpatułki złóż schłodzony puree z jagód, aż nie pozostaną żadne smugi bieli. W innej misce ubij śmietanę, aż delikatnie ubijesz. Złóż bitą śmietanę do mieszanki jagodowej i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, o 1 godzinę.
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-o
12
DO ZŁOŻENIA DESERU
13
W małym rondlu, połączyć wodę i cukier i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
14
Zdjąć z ognia.
15
Dodać werbenę cytrynową i skórkę cytrynową i odstawić na 30 minut. Przecedzić syrop do filiżanki. Wytrzyj rondel i przywróć do niego syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
16
Dodać jeżyny do syropu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować, zgniatając jeżyny z boku patelni, aż ciecz zostanie lekko zmniejszona, a jagody ulegną rozkładowi, około 15 minut. Odcedzić syrop do żaroodpornej filiżanki bez tłoczenia. Przechowywać w lodówce syrop do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Woda
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
17
DO ZŁOŻENIA DESERU
18
Umieść 8 tuiles na powierzchni roboczej. Miarka lekko zaokrąglone 1/4-cup kopiec musu na każdym tuile. Stos jeden mus zwieńczona tuile na innym, aby 4 stosy. Top każdy stos z zwykły tuile i naciśnij lekko, aby spłaszczyć każdy stos lekko (w przypadku złamania, użyj jednego z dodatkowych tuiles). Blaty odkurzyć cukrem cukierniczym. Za pomocą metalowej szpatułki ostrożnie przenieś każdego Napoleona na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
19
Udekorować jeżyny, skropić syropem jagodowo-werbenowym i podawać od razu.