Mus jabłkowy z suszoną żurawiną

Mus jabłkowy z suszoną żurawiną może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka musującego cydru jabłkowego, skórki z cytryny, żurawiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Mus jabłkowy z żurawiną, Bulgur z suszoną żurawiną, oraz Sałatka z brokułów z suszoną żurawiną.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj jabłka, sok z cytryny i skórkę, cukier, musujący cydr i żurawinę. Przykryć i dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż jabłka zmiękną, 20 minut; wymieszać, aby lekko rozbić jabłka.
Przenieść do miski; wyrzucić skórkę z cytryny.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Dodać do przodu: mus jabłkowy można przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.