Mus Jabłkowy Kandyzowany

Mus Jabłkowy Kandyzowany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kandyzowanego musu jabłkowego. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 13 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, mocno brązowy cukier, cukierki dekoratora cynamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Wyznanie # 67: uzależniony od kandyzowanych orzechów włoskich, szuka pomocy ... morelowy i kandyzowany chleb orzechowy, Kandyzowany pomidor i kandyzowany bekon Pizzan i Gratis, oraz Co w tym jest? Mus jabłkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz cukierki i sok jabłkowy w szklanej misce o pojemności 2 szklanek. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 5 minut, mieszając po 2 1/2 minuty. Mieszaj mieszaninę, aż cukierki się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
2
Wlać do kuchenki elektrycznej 4-quart; wymieszać z cukrem i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
3
Dodaj jabłka, mieszając, aby płaszcz. Przykryć pokrywką; gotować na małym ogniu-Ustawienie 8 godzin lub aż bardzo miękkie. Dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
4
Podawać na ciepło lub schłodzone.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn