Mus Jabłkowy Kandyzowany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kandyzowanego musu jabłkowego. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 13 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, mocno brązowy cukier, cukierki dekoratora cynamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Wyznanie # 67: uzależniony od kandyzowanych orzechów włoskich, szuka pomocy ... morelowy i kandyzowany chleb orzechowy, Kandyzowany pomidor i kandyzowany bekon Pizzan i Gratis, oraz Co w tym jest? Mus jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz cukierki i sok jabłkowy w szklanej misce o pojemności 2 szklanek. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 5 minut, mieszając po 2 1/2 minuty. Mieszaj mieszaninę, aż cukierki się stopią.
Wlać do kuchenki elektrycznej 4-quart; wymieszać z cukrem i sokiem z cytryny.
Dodaj jabłka, mieszając, aby płaszcz. Przykryć pokrywką; gotować na małym ogniu-Ustawienie 8 godzin lub aż bardzo miękkie. Dobrze wymieszać.
Podawać na ciepło lub schłodzone.