Mus Jabłkowy Gruszkowy
Mus jabłkowy gruszkowy wymaga ok. 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1 i kosztuje $8.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 1286 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 346 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką jabłka, gruszki, ocet jabłkowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Sprawdza się jako kosztowna przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez odżywioną kuchnię. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Podobne przepisy to Mus Jabłkowy Gruszkowy, Mus Jabłkowy Gruszkowy, oraz Muffinki jabłkowe z gruszką.
Instrukcje
Wrzucić jabłka i gruszki do grubego piekarnika holenderskiego, a następnie wlać cydr jabłkowy, brandy i ocet. Przykryj garnek i gotuj owoce na średnim ogniu, aż będą całkowicie miękkie, a następnie przecier sosem blenderem zanurzeniowym.
Dostosuj konsystencję sosu z dodatkiem cydru jabłkowego w razie potrzeby.
Podawać od razu lub przechowywać do 1 tygodnia w szczelnym pojemniku w lodówce.