Mus jabłkowy

Mus jabłkowy
Mus jabłkowy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 160 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i zbieraj jabłka, cukier, zmielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Podobne przepisy to Mus jabłkowy, Mus jabłkowy, oraz Placek Jabłkowy.

Instrukcje

1
W rondlu 2 quart na średnim ogniu połącz jabłka, wodę, cynamon i goździki. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować 10 minut. Wymieszać z cukrem i dusić jeszcze 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn