Mus jabłkowy
Mus jabłkowy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 160 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i zbieraj jabłka, cukier, zmielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Podobne przepisy to Mus jabłkowy, Mus jabłkowy, oraz Placek Jabłkowy.
Instrukcje
W rondlu 2 quart na średnim ogniu połącz jabłka, wodę, cynamon i goździki. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować 10 minut. Wymieszać z cukrem i dusić jeszcze 5 minut.