Mus jabłkowy Eldress Bertha

Mus jabłkowy Eldress Bertha
Mus jabłkowy Eldress Bertha to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 35 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szczyptę ekstraktu z migdałów, laskę cynamonu, Różowe Jabłko lady i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mus jabłkowy, Placek Jabłkowy, oraz Mus jabłkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 35 minut lub do miękkości. Wyrzuć laskę cynamonu. Mash z masher ziemniaków do pożądanej konsystencji. Wymieszać z solą i ekstraktem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn