Mus Dyniowy

Mus Dyniowy
Przepis mus z dyni jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 45 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę pumpkin pie, mleko, galaretkę o smaku waniliowym pudding instant i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mus Dyniowy, Mus Dyniowy, oraz Ciasto Z Musem Dyniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij mieszanki budyniowe i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Dodać dynię i przyprawę; dobrze wymieszać. Wymieszać z chłodnym batem.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
3
Przechowywać w lodówce 1 godzinę.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia20
Magazyn