Mus Dyniowy
Przepis mus z dyni jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 45 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę pumpkin pie, mleko, galaretkę o smaku waniliowym pudding instant i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mus Dyniowy, Mus Dyniowy, oraz Ciasto Z Musem Dyniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij mieszanki budyniowe i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min.
Dodać dynię i przyprawę; dobrze wymieszać. Wymieszać z chłodnym batem.
Przechowywać w lodówce 1 godzinę.