Mus Czekoladowy Deser Lodowy
Mus czekoladowy Icebox deser jest Południowy przepis, który służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 512 kalorii. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 12 godzin i 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ladyfingers, bitej śmietany, cukru i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Spróbuj Mus Czekoladowy Deser Lodowy, Deser Czekoladowo-Eklerowy, oraz Mus Czekoladowy Deser Brownie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij dolną część podwójnego kotła lub rondla 1-quart z 1 do 1 1/2 cala wody; ogrzać na wolnym ogniu.
W górnej części podwójnego kotła lub w żaroodpornej misce umieszczonej nad rondlem umieść wiórki czekoladowe. Gotując wodę, mieszaj wióry, aż się stopią. Wymieszaj cukier i 2 łyżki wody, aż dobrze się połączą (mieszanina straci połysk i będzie wyglądać sucho).
W średniej misce ubić 3 żółtka.
Dodać gorącą mieszaninę czekolady; mieszać, aż dobrze połączone.
W małej miseczce ubić 3 białka, aż uformują się sztywne szczyty. Złożyć do mieszaniny czekolady, aż dobrze wymieszane. Odstawić.
W innej małej misce, beat ubijania śmietany i wanilii z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą. Złożyć do mieszaniny czekolady aż do połączenia.
Aby złożyć deser, wyłóż patelnię do chleba z woskowanym papierem lub folią, umożliwiając rozciągnięcie papieru lub owijki na boki patelni. Ułóż jedną warstwę ladyfingers na dnie patelni. Top z 1/3 mieszanki czekolady. Powtórz, wykonując 2 kolejne warstwy, kończąc na czekoladzie. Przechowywać w lodówce co najmniej 12 godzin przed podaniem.
Aby służyć, umieść talerz do góry nogami nad patelnią; obróć płytę i patelnię.