Mus Cytrynowo-Imbirowy

Mus Cytrynowo-Imbirowy
Mus cytrynowo-imbirowy może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 492 kalorie, 6G białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mielonego imbiru, żółtka, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Mus cytrynowo-imbirowy i pistacjowy tuiles, Mus cytrynowo-imbirowy i domowe ciasteczko z wróżbą, oraz Joanne Chang ' s Lemon-Ginger Mousse Coupe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu, połączyć 3 3/4 szklanki ciężkiej śmietany ze świeżym i zmielonym imbirem i doprowadzić do duszenia. Przykryć i ostudzić, a następnie przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Suszonej Musztardy1/4 Szklanki Suszonej Musztardy
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Ustaw drobną siatkę sito w dużej misce; Ustaw miskę w większej misce z lodowatą wodą. W dużym rondlu, połączyć sok z cytryny, masło i pozostałe 1/4 szklanki śmietany; doprowadzić tylko na wolnym ogniu. W średniej misce ubijamy całe jajka z żółtkami i cukrem na gładką masę. Stopniowo ubić połowę gorącej mieszanki cytrynowej; ubić mieszaninę do rondla. Twaróg gotować na umiarkowanym ogniu, stale mieszając drewnianą łyżką, aż zgęstnieje i natychmiastowy odczyt termometru włożonego do niego rejestruje 175, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Ubijamy sól i wanilią. Odcedzić twaróg cytrynowy do przygotowanej miski i pozostawić do całkowitego ostygnięcia. Spłucz i osusz sitko
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Przecedzić krem imbirowy do innej dużej miski. Za pomocą miksera elektrycznego ubić krem imbirowy z dużą prędkością, aż będzie jędrny. Ubitą śmietanę imbirową ułożyć na twarogu cytrynowym. Łyżka do szklanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Udekorować kandyzowanym imbirem i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn