Mus bananowo-awokado z karmelizowanym Puree z czerwonej cebuli
Mus bananowo-awokado z karmelizowanym Puree z czerwonej cebuli wymaga ok. 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 1463 kalorie, 13g białka, oraz 85 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 8,88 zł / porcja, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Mieszanka awokado, cebula, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Puree z grochu i karmelizowana Grzanka cebulowa, Pieczony pasternak i karmelizowany puree z cebuli, oraz Pieczony Puree Z Winogron I Karmelizowany Biały Chleb Cebulowy.
Instrukcje
W dużej misce z grubsza rozgnieść banany, awokado, skórkę z cytryny, sok z cytryny, miód, creme fraiche i 2 łyżeczki soli widelcem.
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego lub blendera. Puree mieszaninę, aż będzie naprawdę gładka.
Umieść Mus w czystej misce i włóż do zamrażalnika na co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Rozgrzać olej w dużym rondlu, aż tylko palenie, następnie dodać cebulę i gotować, aż będą głęboko brązowy. Mieszaj stale, aby cebula nie paliła się. Gdy cebula są rumiane, dodać czerwone wino, wino porto, i pozostałe 2 łyżeczki soli, i gotować na wolnym ogniu, aby zmniejszyć, aż cebula wchłonęły całe wino.
Wyjmij patelnię z ognia i przenieś do robota kuchennego lub blendera. Pozostawić do ostygnięcia na 1 minutę. Puree cebulę i uruchomić przez drobne sito i ostudzić.
Podawać: w szklance do martini ułożyć gałkę musu i polać puree z czerwonej cebuli. Ciesz się jako przystawka lub deser funky.