Murzynki Jabłkowe I
Murzynki jabłkowe I jest bezmleczne przepis z 36 porcjami. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 111 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 45 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz orzechy włoskie, margarynę, kakao w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Murzynki Jabłkowe, Słodkie i słone Brownies: ciemna czekolada Fudge Brownies z Dulce De Leche, oraz Grain Free tahini Brownies (najlepsze brownies jakie kiedykolwiek jadłem!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Śmietana 1 1/2 szklanki cukru i margaryny.
Dodać jajka. Przesiać kakao, sól, sodę oczyszczoną, cynamon i składniki mąki i dodać do mieszaniny cukru, na przemian z musem jabłkowym.
Wlać do 10-1/2 x 15-1 / 2 cala jelly roll pan.
Połączyć 2 łyżki cukru, 1 szklanka czekolady chipsy i 1 szklanka posiekanych orzechów.