Mumia Wrap Lasagne

Mummy Wrap lasagne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.32 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 555 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka kiełbasy wieprzowej luzem, śmietana, sos pomidorowy bazylia makaron, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Spooky Eats: Mummy-psy i ciasteczka mumii, Banh-mi Wrap: Wietnamski Grillowany zawijas wieprzowy z marynowaną marchewką i miętą, oraz Mama Halloweenies.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. gotować i odsączyć makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem, w 12-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę, kiełbasa i cebula na średnim ogniu 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest dokładnie gotowane; odcedzić. Wymieszać z sosem makaronowym i pomidorami.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Zmniejszyć ciepło do niskiego; gotować na wolnym ogniu 10 minut.
W dużej misce, wymieszać twarożek, śmietana, 1 szklanka sera mozzarella, jajko i płatki pieprzu.
W ungreased 14x10-calowy patelni lasagne, rozprowadzić około 1 szklanki sosu mięsnego. Na wierzchu 4 ugotowane makarony, połowa masy z twarogiem i 1 szklanka sosu mięsnego.
Posypać 1 szklanką sera mozzarella. Powtórz z 4 makaronem, pozostałą połową mieszanki serów śmietankowych, 1 1/2 szklanki sosu mięsnego i 1 szklanka sera mozzarella. Top z pozostałym makaronem i sosem mięsnym.
Posypać pozostałą 1 szklanką sera mozzarella.
Piec odkryte 30 do 35 minut lub aż bąbelki i ser topi.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.