Multi mince
Multi mince może być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 29g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 46 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka cebuli, wołowiny, ząbków czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Hot Kangaroo Mince (Aka Hot Skippy Mince), Koktajl Wielowarstwowy, oraz Sałatka Wielobarwna.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę na patelni nieprzywierającej. Gdy gorące, wskazówka w mielone i gotować przez 10 minut, aż rumiane na całym, rozbijając wszelkie grudki z tyłu łyżką. Napiwek na talerz. Może być to konieczne w partiach.
Dodać boczek na patelnię z cebulą i czosnkiem, a następnie gotować przez 7 minut, aż boczek jest ugotowany i cebula zmięknie. Odstawić na patelnię, następnie wlać czerwone wino, wywar i liście tymianku. Doprowadzić do wrzenia, następnie gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż mięso będzie miękkie i sos zmniejszy się. Po ostygnięciu można go zamrozić na okres do 3 miesięcy.