Mulligan z wołowiny i jęczmienia

Mulligan z wołowiny i jęczmienia
Przepis wołowina i jęczmień Mulligan można zrobić w około 1 godzinę i 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 0g tłuszczu i w sumie 92 kalorii. Ten bezmleczny przepis serwuje 8 i kosztuje 29 centów za porcję. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Kilka osób naprawdę polubiło ten dodatek. Ten przepis z Taste of Home wymaga skondensowanego bulionu wołowego, soli, pomidorów w puszkach i cebuli. Z łyżką wynik 57%, to danie jest dobre. Gulasz Mulligan, Bażant Mulligan Z Kluskami, oraz Łatwy Gulasz Mulligan są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotuj mieloną wołowinę z cebulą i zielonym pieprzem, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez około 1 godzinę lub do miękkości jęczmienia, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn