Muffuletta Brunch Bake
Muffuletta Brunch piec może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 2,12 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 19g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jeśli masz oryginalną mieszankę, mleko, salami Genua i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Podobne przepisy to Muffuletta Brunch Bake, Brunch Egg Bake, oraz Egg Brunch Bake.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. smar 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
Ułóż 8 uncji salami, nakładając się lekko, na dole i w połowie boków naczynia do pieczenia. Top z ziemniakami, mieszanką warzywną, posiekanymi oliwkami i 1 szklanką sera. W średniej misce, wymieszać mleko, Bisquick mix, włoskie przyprawy i jajka widelcem lub trzepaczką do wymieszania.
Piec odkryte 40 do 45 minut lub aż złoty kolor wokół krawędzi i nóż włożony w centrum wychodzi czysty.
Posypać pozostałym 1 1/2 szklanki sera.
Piec 5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Dekoruj korniszonami, całymi oliwkami i pozostałymi 2 uncjami salami na wykałaczkach z falbanką.