Muffiny Czekoladowe Z Mąki Kokosowej

Muffiny Czekoladowe Z Mąki Kokosowej
Muffinki czekoladowe z mąki kokosowej to bezglutenowe poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 158 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 66 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Holenderski proces kakao w proszku, proszek do pieczenia, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffiny Z Mąki Kokosowej Z Podwójną Czekoladą, Mąka kokosowa ciasto kawowe babeczki z kawałkami czekolady, oraz Muffinki Z Mąki Kokosowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia 6 kubków muffin z wkładkami foliowymi lub smarem za pomocą preferowanej metody-użyłem trochę masła i odkurzyłem go dodatkowym proszkiem kakaowym. Foliowe wkładki do babeczek byłyby prawdopodobnie idealne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Wymieszać mąkę kokosową, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól razem w misce i ustawić aside.In w małej misce wymieszać jajka, mleko, agawę, roztopione masło i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Mąka KokosowaMąka Kokosowa
Papier RyżowyPapier Ryżowy
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
0,5 łyżeczki Soli0,5 łyżeczki Soli
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Dodać mieszaninę mąki do płynnej mieszaniny i mieszać aż do wymieszania, a następnie dodać kawałki czekolady.Podzielić ciasto pomiędzy 6 filiżanek muffin i piec przez około 15 minut lub aż muffiny pojawią się zestaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Ostudzić na patelni przez około 10 minut, a następnie ostrożnie wyjąć z kubków muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn