Muffiny Czekoladowe Z Mąki Kokosowej
Muffinki czekoladowe z mąki kokosowej to bezglutenowe poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 158 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 66 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Holenderski proces kakao w proszku, proszek do pieczenia, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffiny Z Mąki Kokosowej Z Podwójną Czekoladą, Mąka kokosowa ciasto kawowe babeczki z kawałkami czekolady, oraz Muffinki Z Mąki Kokosowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia 6 kubków muffin z wkładkami foliowymi lub smarem za pomocą preferowanej metody-użyłem trochę masła i odkurzyłem go dodatkowym proszkiem kakaowym. Foliowe wkładki do babeczek byłyby prawdopodobnie idealne.
Wymieszać mąkę kokosową, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól razem w misce i ustawić aside.In w małej misce wymieszać jajka, mleko, agawę, roztopione masło i wanilię.
Dodać mieszaninę mąki do płynnej mieszaniny i mieszać aż do wymieszania, a następnie dodać kawałki czekolady.Podzielić ciasto pomiędzy 6 filiżanek muffin i piec przez około 15 minut lub aż muffiny pojawią się zestaw.
Ostudzić na patelni przez około 10 minut, a następnie ostrożnie wyjąć z kubków muffinek.