Muffinki żurawinowo-pomarańczowe z mieszanką do pieczenia Truvia®
Muffinki żurawinowo-pomarańczowe z Truvia ® Baking Blend mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 184 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 5 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać blend do pieczenia, żurawina, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto dyniowe z mieszanką do pieczenia Truvia® , Poważny konkurs Muffin i Truvia Baking Star, oraz Pieczenie z Truvia: piernikowe ciasteczka kanapkowe z nadzieniem cynamonowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Przygotuj puszkę muffin przez smarowanie kubków lub użyj wkładek papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na Muffinki
3
W dużej misce dodaj mąkę, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Wymieszać razem widelcem.
5
W osobnej misce ubij razem masło, mieszankę Truvia® Baking Blend, skórkę pomarańczową i sok, jajka, wanilię i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
Wanilia
Masło
Stewia
Sok
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
6
Wymieszać mokrą mieszaninę z mieszaniną mąki, aż się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
7
Złóż posiekaną żurawinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
8
Napełnij każdą filiżankę muffinek o 3/4 pełne.
9
Piec na złoty kolor i wykałaczka wyjdzie czysta (20-25 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
10
Muffinki schłodzić na patelni przez 5 minut, następnie wyjąć do drucianego stojaka i całkowicie ostudzić.