Muffinki Żurawinowo-Jabłkowe

Muffinki Żurawinowo-Jabłkowe
Muffinki żurawinowo-jabłkowe to bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Mieszanka mąki, proszek do pieczenia, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Muffinki Jabłkowo-Żurawinowe, Muffinki Jabłkowo-Żurawinowe, oraz Muffinki Z Dyni Żurawinowo-Jabłkowe.

Instrukcje

1
W misce połączyć jabłka i cukier; odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Dodać żurawinę, marchew, orzechy, jajka i olej; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, cynamon, kolendra w razie potrzeby i sól; mieszać do mieszaniny jabłek tylko do zwilżenia. Napełnij papierowe kubki muffinowe dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
4
Piec w temperaturze 375° przez 25-30 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia3
Magazyn