Muffinki żurawinowo-jabłkowe to bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Mieszanka mąki, proszek do pieczenia, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Muffinki Jabłkowo-Żurawinowe, Muffinki Jabłkowo-Żurawinowe, oraz Muffinki Z Dyni Żurawinowo-Jabłkowe.
Instrukcje
1
W misce połączyć jabłka i cukier; odstawić na 10 minut.
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, cynamon, kolendra w razie potrzeby i sól; mieszać do mieszaniny jabłek tylko do zwilżenia. Napełnij papierowe kubki muffinowe dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu