Muffinki ze śmietaną i ziołami
Kwaśna śmietana i muffinki ziołowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 28 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz majeranek, jajka, skórkę cytrynową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Chleb Ziołowy Z Kwaśną Śmietaną, Sos Śmietanowo-Ziołowy, oraz Pulpety żurawinowe z dipem ziołowym.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. masło 12 standardowych rozmiarów (1/3 objętości filiżanki) muffin cups lub line cups with Muffin papers.
Ubić pierwsze 4 składniki w dużej misce, aby dobrze wymieszać.
W średniej misce ubić maślankę, jajka, śmietanę i olej, ubić zioła i skórkę cytryny. Wymieszać mieszaninę maślanki z mieszaniną mąki. Podziel ciasto między przygotowane filiżanki.
Blaty pędzla lekko roztopionym masłem.
Blaty z masłem. Kontynuuj pieczenie, aż złoty na górze i tester włożony do środka wychodzi czysty, o 15 minut dłużej. Obróć muffinki na stojak.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.