Muffinki Ze Strudla Jabłkowego
Muffinki jabłkowe mogą być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Za 18 centów za porcję, otrzymasz śniadanie, które serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 2G tłuszczu i w sumie 118 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 2158 fanów. Wystarczy mieszanka jabłek, soli, masła i garści innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, który można poprawić. Spróbuj Muffinki Strudelowe Z Dyni Jabłkowej, Strudel jabłkowy (apfel Strudel), oraz Strudel jabłkowy (apfel Strudel) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj 12 filiżanek patelni do muffinek.
W średniej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
W dużej misce ubij masło, cukier i jajka na gładką masę.
Dodaj wanilię. Dodaj jabłka i stopniowo mieszaj mąkę. Wlej mieszaninę do przygotowanej patelni do muffinek.
W małej misce wymieszaj brązowy cukier, mąkę i cynamon.
Pokroić na maśle, aż mieszanina będzie jak gruboziarniste okruchy.
Posyp wierzch mieszanki na patelni do muffinek.
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wykałaczka włożona na środek muffinki wyjdzie czysta. Pozostaw na 5 minut przed wyjęciem babeczek z patelni. Ostudzić na ruszcie.