Muffinki Ze Strudla Jabłkowego

Muffinki Ze Strudla Jabłkowego
Muffinki jabłkowe mogą być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Za 18 centów za porcję, otrzymasz śniadanie, które serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 2G tłuszczu i w sumie 118 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 2158 fanów. Wystarczy mieszanka jabłek, soli, masła i garści innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, który można poprawić. Spróbuj Muffinki Strudelowe Z Dyni Jabłkowej, Strudel jabłkowy (apfel Strudel), oraz Strudel jabłkowy (apfel Strudel) dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj 12 filiżanek patelni do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W dużej misce ubij masło, cukier i jajka na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj wanilię. Dodaj jabłka i stopniowo mieszaj mąkę. Wlej mieszaninę do przygotowanej patelni do muffinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
5
W małej misce wymieszaj brązowy cukier, mąkę i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Pokroić na maśle, aż mieszanina będzie jak gruboziarniste okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
7
Posyp wierzch mieszanki na patelni do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
8
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wykałaczka włożona na środek muffinki wyjdzie czysta. Pozostaw na 5 minut przed wyjęciem babeczek z patelni. Ostudzić na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn