Muffinki Z Wilgotnych Otrębów

Muffinki Z Wilgotnych Otrębów
Wilgotne muffinki z otrębów mogą być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka wody, brązowego cukru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy są Muffinki Z Wilgotnych Otrębów, Muffinki Z Wilgotnych Otrębów, oraz Muffinki Z Otrębów Orkiszowych Wilgotne.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć płatki zbożowe i wrzącą wodę; odstawić na 5 minut. Tymczasem, w dużej misce, masło śmietany i cukrów, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Wymieszać z maślanką, melasą i mieszaniną zbożową.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
4
Połączyć mąkę, soda oczyszczona, proszek do pieczenia, cynamon i sól; dodać do śmietany mieszaniny tylko do zwilżenia. Złóż rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Napełnij nasmarowane lub wyłożone papierem kubki na muffinki trzy czwarte pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
6
Piec w temperaturze 375° przez 18-20 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków drucianych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Podawać na ciepło. Pozostałe muffinki owinąć folią i zamrozić do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
8
Aby użyć mrożone muffinki: rozmrozić w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn