Muffinki z szynką i serem
Muffinki z szynką i serem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 101 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szynkę, wymieszać, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. spryskaj sprayem DNA i boki 12 regularnych kubków muffin. (Spray będzie działał lepiej niż smarowanie lub używanie papierowych wkładek do muffinek.)
Jajka ubić lekko w średniej misce widelcem. Mieszać w Bisquick mix, mleko i olej tylko do zwilżenia. Wymieszać 3/4 szklanki sera i szynki. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Pozostałą 1/4 szklanki sera posypać równomiernie na wierzchu muffinek.
Piec 18 do 20 minut lub do jasnego złotego koloru. Natychmiast wyjąć z patelni.
Podawać na ciepło. Owinąć i schłodzić Pozostałe babeczki.