Muffinki Z Suszonymi Jagodami

Muffinki Z Suszonymi Jagodami
Suszone-muffinki borówkowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 63 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, mleko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Otis Spunkmeyer Blueberry Muffins-co jest lepsze niż świeże muffiny jagodowe, Suszone Babeczki Z Jagodami Migdałowymi, oraz Meyer cytryna i suszone bułeczki z jagodami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić jagody w małej misce i dodać tyle gorącej wody, aby przykryć. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Spryskaj 12 puszek muffin sprayem do pieczenia lub linią z papierem do babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Trzepaczka do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Umieść cukier, mleko, olej i jajko w innej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Trzepaczka do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Dodać suche składniki na mokro i mieszać, aż prawie się połączy.
7
Odcedzić jagody i dodać je do mieszanki. Mieszać, aż jagody są dobrze rozmieszczone i składniki są połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
8
Ciasto podzielić na 12 muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
9
Piec w 375 aż lekko rumiane, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn