Muffinki Z Suszonymi Jagodami
Suszone-muffinki borówkowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 63 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, mleko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Otis Spunkmeyer Blueberry Muffins-co jest lepsze niż świeże muffiny jagodowe, Suszone Babeczki Z Jagodami Migdałowymi, oraz Meyer cytryna i suszone bułeczki z jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jagody w małej misce i dodać tyle gorącej wody, aby przykryć. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Spryskaj 12 puszek muffin sprayem do pieczenia lub linią z papierem do babeczek.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól umieścić w misce.
Trzepaczka do połączenia.
Umieść cukier, mleko, olej i jajko w innej misce.
Trzepaczka do połączenia.
Dodać suche składniki na mokro i mieszać, aż prawie się połączy.
Odcedzić jagody i dodać je do mieszanki. Mieszać, aż jagody są dobrze rozmieszczone i składniki są połączone.
Ciasto podzielić na 12 muffinek.
Piec w 375 aż lekko rumiane, o 15 protokół.