Muffinki z sokiem pomarańczowym z miodem
Need a dairy free morn meal? Muffinki z sokiem pomarańczowym z miodem mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 38 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz skórkę pomarańczową, margarynę, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Muffinki marchewkowe z kremem pomarańczowym, Odmładzający Sok Z Korzenia / Marchew, Burak, Krew Pomarańcza, Imbir, Sok Z Kurkumy, oraz Serce zdrowy i oczyszczający sok: burak marchew jabłko limonka pomarańcza sok imbirowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C). Nasmaruj dno tylko 12 średnich kubków muffinek.
Wymieszać wymieszać, 2 łyżki cukru, jajko, skórkę pomarańczową i sok pomarańczowy. Bij energicznie przez 30 sekund.
Napełnij kubki muffin około 2/3 pełne.
Wymieszać 2 łyżki cukru i cynamonu i posypać każdą muffinkę ok. 1/2 łyżeczki mieszanki cukru.
Rozprowadzić: ubić 1/2 szklanki margaryny i 1/2 szklanki miodu, aż będzie puszysta.