Przepis na muffinki z mąki kukurydzianej i sera można przygotować w około 40 minut . To śniadanie ma 182 kalorie , 5 g białka i 8 g tłuszczu na porcję. Za 21 centów za porcję przepis ten pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 12 osób. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Niewielu ludzi zrobiło ten przepis, ale jeden powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz mąkę, olej canolan, twaróg i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską laktoovo . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 28% . Ta ocena nie jest tak wybitna. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak: Biscotti z suszonymi jagodami i orzeszkami piniowymi , Mini tarty z brandy i jabłkiem w cieście z mąki kukurydzianej i Żeberka w panierce z mąki kukurydzianej i zielonego pieprzu .
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, proszek do pieczenia i sól. W innej misce rozgnieć widelcem ser wiejski; dodaj mleko, olej i jajko. Wymieszaj z suchymi składnikami, aż będą wilgotne. Wymieszaj z serem cheddar i tymiankiem.