Muffinki Z Serem Dyniowym
Muffinki z serem dyniowym wymagają około 45 minut od początku do końca. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Ten przepis służy 18. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, mąkę, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3548 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu posiłek poranny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Muffinki Z Serem Dyniowym, Muffinki Z Serem Dyniowym, oraz Muffinki Z Serem Dyniowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Tłuszcz i mąka 18 kubki muffin, lub użyć wkładki papierowe.
Aby nadzienie: w średniej misce, ubić serek do miękkości.
Dodaj jajko, wanilię i brązowy cukier. Beat aż gładkie, a następnie odstawić.
Do polewy streusel: w średniej misce wymieszaj mąkę, cukier, cynamon i orzechy pekan.
Dodać masło i pokroić widelcem, aż będzie kruche. Odstawić.
Na ciasto muffin: w dużej misce, przesiać razem mąkę, cukier, proszek do pieczenia, cynamon i sól. Zrób dobrze w środku mieszanki mąki i dodaj jajka, dynię, oliwę z oliwek i wanilię. Ubić razem, aż będzie gładka.
Umieścić mieszaninę dyni w filiżankach muffin około 1/2 pełne. Następnie dodaj jedną łyżkę mieszanki twarogu w prawo w środku ciasta. Staraj się, aby serek nie dotykał papierowego kubka.
Piec w temperaturze 375 stopni F (195 stopni C) przez 20 do 25 minut.