Muffinki Z Rodzynkami Z Cukinii

Muffinki Z Rodzynkami Z Cukinii
Muffinki z rodzynkami z cukinii to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Ten poranny posiłek ma 116 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 3 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, mąkę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Muffinki Z Rodzynkami Z Cukinii, Babeczki Owsiano-rodzynkowe-te babeczki są pakowane z rodzynkami, płatkami owsianymi i orzechami włoskimi, smaczne i zdrowe, oraz Cukinia z orzechów sosnowych i rodzynek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia Muffin kubki z wkładkami papieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszać mąkę, sól, gałkę muszkatołową, sodę oczyszczoną i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Ubij jajko, cukier i olej roślinny razem w dużej misce. Złóż cukinię i rodzynki w mieszaninę jajek, aż do równomiernego wymieszania. Wymieszać mieszaninę mąki do mokrej mieszaniny, aby ciasto. Ciasto podzielić na 12 Muffin filiżanki do około 2/3 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
CukiniaCukinia
RodzynkiRodzynki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Piec w nagrzanym piekarniku do złotego koloru, a blaty po lekkim naciśnięciu wracają do formy, około 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn