Glazurowane babeczki z pączkami z dyni mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 361 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wanilię, masło, masło maślane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 14329 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Muffinki Z Pączkami Glazurowanymi, Muffinki Z Pączkami Glazurowanymi, oraz Muffinki Z Pączkami Jagodowymi Glazurowane.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Linia 12 standardowych kubków do muffinek z papierem do ciastek (lub masłem i mąką, jeśli nie używasz wkładek). w średniej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i przyprawy. W małej misce ubij razem maślankę, wanilię i dynię puree.In duża miska, za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło i brązowy cukier, aż lekkie i puszyste. Beat w jajkach, jeden po drugim, skrobanie miski w razie potrzeby. Z mikserem na niskim, dodać mieszaninę dyni, następnie mieszaninę mąki i ubić, aby połączyć.Łyżka 1/3 szklanki ciasta do przygotowanej patelni, wypełniając kubki prawie pełne, i piec 25-30 minut lub aż wykałaczka włożona w środku muffin wychodzi czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Dynia Konserwowa
Ramię
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Pokroić Na Kawałki
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
2
Wyjmij patelnię do stojaka chłodzącego i pozostaw babeczki do ostygnięcia na około 10 minut.W międzyczasie przygotuj glazurę, umieszczając cukier puder w średniej misce, powoli ubijaj mleko i wanilię, aż nie będzie grudek. Kontynuuj ubijanie, dodając puree z dyni, przyprawę i roztopione masło, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
Dynia Konserwowa
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
3
Umieść warstwę wosku lub papieru pergaminowego pod regałem chłodzącym. Zanurz korony babeczek w glazurze, umieść babeczki z powrotem na stojaku chłodzącym i pozwól glazurze stwardnieć. W razie potrzeby zanurzyć po raz drugi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman