Muffinki z otrębami migdałowymi

Przepisów na śniadanie nigdy za wiele, więc wypróbuj Muffinki Migdałowe. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka, 7 g tłuszczu i łącznie 151 kalorii. Za 30 centów za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup mielony cynamon, ekstrakt migdałowy, proszek do pieczenia i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 37%. Ten wynik nie jest aż tak niesamowity. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Muffiny jabłkowo-cynamonowe | Ciasto na muffinki z super otrębami, Muffiny zbożowe z otrębami i otrębami z sosem jabłkowym i Muffiny z otrębami.
Instrukcje
W misce wymieszaj otręby, mleko, mus jabłkowy, masło i ekstrakt migdałowy; odstawić na 5 minut. W międzyczasie połącz suche składniki w dużej misce; wymieszać z masą z białek i otrębów. Foremki na muffinki pokryte sprayem kuchennym napełnij do dwóch trzecich.
Piec w temperaturze 350° przez 16-20 minut lub do momentu, aż wykałaczka będzie sucha. Studzimy przez 5 minut przed wyjęciem z formy na kratkę.