Muffinki z miodem i prażonymi pistacjami
Muffinki z miodem i tostami pistacjowymi to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 12. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Jeśli masz mąkę, mąkę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Muffinki Miodowo-Cytrusowe Z Oliwą Z Oliwek Z Prażonymi Migdałami, Tosty pistacjowo-ananasowe musli, oraz Miód tosty orzech laskowy czekolada kawałki babeczki z Boozy miód maślany lukier dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchej miarki poziom z nożem.
Mąki i kolejne 5 składników (przez ziele angielskie) połączyć w średniej misce i dobrze wymieszać trzepaczką. Zrób dobrze w środku mieszaniny.
Połączyć maślankę, cukier, olej rzepakowy i jajka; dodać do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotnego. Wymieszać w 1/4 szklanki złotych rodzynek. Ciasto łyżka do 12 Muffin kubki pokryte sprayem do gotowania.
Posypać równomiernie pistacjami.
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut lub do momentu, gdy babeczki zostaną lekko dotknięte na środku.
Natychmiast wyjąć muffinki z patelni; ostudzić na stojaku z drutu.
Miód rozpuścić równomiernie na wierzchu muffinek.